Brewhouse Yard, Nottingham

This award winning scheme for the City Council sought to regenerate an area of great historic importance; preserving the historic fabric of the buildings through conversion to a modern use (a museum) whilst ensuring the success of the space for future generations.

Brewhouse Yard Before
 The "Yard" was closed off from the public and the environs left to rack and ruin

The scheme for the soft landscaping sought to bring a fresh green space into the very heart of the city whilst the selection of quality hard landscaping materials adds to the enduring and timeless quality of the space. Trees species were selected to add to the majestic feel of this civic space which is now once again at the centre of the community life.

Brewhouse Yard After
     The "Yard" after it was restored to a Civic space in the heart of the city